33.8 C
Athens
Κυριακή, 9 Ιουνίου, 2024

Επικίνδυνη «ησυχία» στον Δούκα

Ο Δούκας ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στην 5η θέση της Β' Εθνικής, σε μια σεζόν που ξεκίνησε με όνειρα, και κατέληξε να ολοκληρώνεται ηρωικά, με όσους έμειναν ως το τέλος να δικαιούνται μια θέση στην ιστορία της ομάδας των βορείων προαστίων.

Με μπροστάρη τον Νίκο Ρογκαβόπουλο και με προπονητή τον Νάσο Χούμπαυλη, ο Δούκας μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στο 6-0, και έχοντας μια οικονομική ευρωστία βρισκόταν στον στόχο της επανόδου στην Α2. Ωστόσο οι ξαφνικοί κλυδωνισμοί, η αποχώρηση του Ρογκαβόπουλου κατέστη πολύ δύσκολη τη συνέχεια, με τον Λευτέρη Ζησιμάτο να αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού, αλλά το τμήμα να το κρατάνε οι προπονητές και οι παίκτες του, φτάνοντας μια ανάσα από τα μπαράζ και την τέταρτη θέση, την οποία έχασαν από το Παγκράτι την ύστατη ώρα.

Πλέον, η ηρεμία είναι ανησυχητική, και αν δεν επανέρθει ο μεγάλος χορηγός του ΑΣΕΔ, δεν αποκλείεται να υπάρχουν αρνητικές εξελίξεις, ενώ θεωρείται απίθανο να παραμείνει κάποιος από τους προπονητές ή τους παίκτες από το ρόστερ που τελείωσε τη χρονιά. Ο μοναδικός που ενδέχεται να συνεχίσει, και μάλιστα ως πρώτος προπονητής, είναι ο Κώστας Αγγέλου, ο οποίος βρίσκεται αρκετά χρόνια στο Δαΐς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ