16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επικίνδυνη για την υγεία η Τέντα… (vids)

Στο Κλειστό της Τέντας, ιδίως τον χειμώνα, κάθε αθλητής διατρέχει σοβαρό κίνδυνο για τη σωματική του ακεραιότητα, κάτι που φάνηκε και στο Καλαμάτα '80-Ένωση Ιλίου.

Η Ένωση Ιλίου κατάφερε να κλείσει τον πρώτο γύρο στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, περνώντας με άνεση από την έδρα της Καλαμάτας '80 με 65-42. Το πιο σημαντικό νέο, ωστόσο, δεν ήταν το «διπλό» των παικτών του Γιάννη Κτιστάκη αυτό καθεαυτό - ήταν άλλωστε το ισχυρό φαβορί - αλλά το γεγονός, ότι κανείς δεν είχε την ατυχία να τραυματιστεί στην άκρως επικίνδυνη Τέντα.

Το Basketa.gr έχει επισημάνει ουκ ολίγες φορές τον κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, με τη δημοτική αρχή να μην καταφέρνει να βρει λύση στο θέμα ούτε το περασμένο καλοκαίρι. Χθες (21/1), λοιπόν, στην αναμέτρηση των «Λύκων» με την Ένωση, δηλαδή έναν αγώνα εθνικής κατηγορίας, παρατηρήθηκε για ακόμη μία φορά η τραγική κατάσταση του εν λόγω Κλειστού, καθώς όπως μπορείτε να δείτε στο χαρακτηριστικό βίντεο από την εκπομπή «Στο ρυθμό των σπορ», το γήπεδο έσταζε ξανά από την οροφή του λόγω βροχόπτωσης. Η λύση ήταν... να σκουπίζει ένας νεαρός τα μέρη που είχαν βραχεί, όταν δεν υπήρχε δράση σε εκείνο το κομμάτι του γηπέδου.

Το ίδιο πρόβλημα απασχόλησε τους αθλητές και την προηγούμενη μέρα (20/1), καθώς στον αγώνα μεταξύ της Kalamata BC και του Άτλαντα για την Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, οι παίκτες επί της ουσίας σταμάτησαν να τρέχουν στο τελευταίο δίλεπτο - το παιχνίδι είχε κριθεί άλλωστε υπέρ των «μελανόλευκων - ενώ χρειάστηκε να τοποθετηθούν έως και... παρκετέζες για να λήξει το παιχνίδι χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Ακολούθως, μπορείτε να δείτε τις εικόνες ντροπής της Τέντας, καθώς και τα στιγμιότυπα της νίκης της Ένωσης Ιλίου:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ