17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Επικίνδυνη έξοδος για Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο παίζει το Σάββατο στην Αμαλιάδα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Κόροιβο και λίγες ώρες πριν αρχίσει το ταξίδι για την Πελοπόννησο ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Σταύρος Μυκονιάτης, εξηγεί μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες της ομάδας για να πάρουν τη νίκη: 

«Σαφώς είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Εμείς καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του. Δύο είναι τα βασικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξουμε. Το πρώτο είναι ο ρυθμός, γιατί γνωρίζουμε πως στον Κόροιβο αρέσει πολύ να τρέχει, και το δεύτερο είναι τα ριμπάουντ, καθώς όταν πάμε καλά σε αυτόν τον τομέα το παιχνίδι έχει θετική εξέλιξη για μας. Αναμένουμε να μπουν πολύ δυνατά στο ματς οι αντίπαλοι μας διότι έχουν ισχυρό κίνητρο για τη νίκη. Θεωρώ πως θα είναι αμφίρροπο και η ομάδα που θα έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση θα έχει και το προβάδισμα».

Σχετικά με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί τον αγώνα στην Αμαλιάδα ο Μυκονιάτης είπε: «Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και δεν μπαίνουμε σε αυτήν τη λογική. Κοιτάμε να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του κάθε ματς, να φτάνουμε στον στόχο μας και από κει και πέρα μετά γίνεται το ταμείο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ