22.7 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Επική «απόδραση» του Προμηθέα από το «Ιβανώφειο»

Σ' ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ο Προμηθέας Πάτρας νίκησε εκτός έδρας τον Ηρακλή με 72-70 για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Με αυτό το διπλό η ομάδα του Μάκη Γιατρά βρίσκεται μόνη της στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-3, ενώ ο «Γηραιός» έπεσε στο 5-6 και συνεχίζει να παλεύει για την οκτάδα και την είσοδό του στα πλέι οφ.

Η εξέδρα ήταν «καυτή», δύο καλές ομάδες έπαιζαν στο παρκέ και η εικόνα της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε παρά να είναι όμορφη. Από την αρχή μέχρι το τέλος το παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι με διακυμάνσεις στο σκορ και φαινόταν ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες όπως και συνέβη.

Ένα καλάθι του Δημήτρη Κατσίβελη έκρινε τον νικητή, καθώς στη συνέχεια ο Οκερέαφορ αστόχησε και στην τελευταία επίθεση των Πατρινών η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δεν έκανε φάουλ. Ο Μπαμπ αστόχησε από μακριά, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν το επιθετικό ριμπάουντ και το παιχνίδι έληξε με την μπάλα στα δικά τους χέρια για το τελικό 70-72.

Ο ΗΡΩΑΣ: Ο Δημήτρης Κατσίβελης δεν ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του στο «Ιβανώφειο» αλλά εξελίχτηκε σε ήρωα, καθώς πέτυχε το καλάθι της νίκης. Ο Δημήτρης Αγραβάνης με 18 πόντους ήταν ο πιο παραγωγικός παίκτης του Προμηθέα, ενώ για τους γηπεδούχους ο εντυπωσιακός Ολιβιέ Χάνλαν των 21 πόντων δεν έπαιξε στο τελευταίο δίλεπτο λόγω αποβολής με πέντε φάουλ.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, σ' ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η εικόνα των στατιστικών είναι πλήρως ισορροπημένη. Μοναδική διαφορά υπέρ των νικητών, τα 39 ριμπάουντ που μάζεψαν, με τον Ηρακλή να «κατεβάζει» οκτώ λιγότερα (31).

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ