23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Επιθυμία μας να προωθηθούν παιδιά στην ομάδα»

Μετά τους εφήβους και οι παίδες του ΠΑΟΚ στέφθηκαν πρωταθλητές ΕΚΑΣΘ νικώντας στον χθεσινό τελικό τον Άρη. Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ και υπεύθυνος του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program Νίκος Σταυρόπουλος σχολίασε αυτήν την επιτυχία: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές της παιδικής μας ομάδας, τον προπονητή Γιώργο Ζαφειρούδη και τον συνεργάτη του Θοδωρή Αλεξανδρίδη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν ή ήταν κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Με την ευκαιρία θα ήθελα να τονίσω την σημαντική συμβολή του Γιώργου Βαλαβανίδη και του Νίκου Δεμερτζή τόσο στην προσπάθεια της παιδικής και εφηβικής ομάδας, όσο και σε όλη την λειτουργία του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program».

 

Ο «Μάτζικ» ξεκαθάρισε πως για τον ΠΑΟΚ αυτού του είδους οι πρωτιές δεν είναι αυτοσκοπός: «Διανύουμε μία περίοδο με σημαντικές όσο και ιστορικές στιγμές για τον σύλλογο και σε όλα τα επίπεδα και είμαστε όλοι χαρούμενοι που ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει και τον Πανελλήνιο τίτλο στην τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων που θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης δεν είναι αυτοσκοπός. Αποτελεί όμως μία διαδικασία απαραίτητη στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά, εκτός από το να γίνουν καλοί αθλητές και σωστοί άνθρωποι, να αποκτήσουν  και νοοτροπία νικητή».

 

Κατέληξε λέγοντας: «Η επιθυμία μας είναι μέσα από αυτή την προσπάθεια να προωθηθούν δικά μας παιδιά στην πρώτη ομάδα. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή. Από όλους. Σε κάθε περίπτωση, οι επιτυχίες των τμημάτων υποδομής αποτελούν πολύ σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον του ΠΑΟΚ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ