16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Επιβλητικός ο Ερυθρός Αστέρας, έγραψε ιστορία ο Λάζιτς (vids)

Στην κορυφή της Αδριατικής Λίγκας παρέμεινε με άνεση ο Ερυθρός Αστέρας, «διαλύοντας» τη Ζαντάρ με 97-67, σε ένα ματς με ιδιαίτερη σημασία για τον Μπράνκο Λάζιτς, που έγινε ο κορυφαίος των «ερυθρολεύκων» σε συμμετοχές.

Η 17η νίκη σε 20 αγώνες για την φετινή Αδριατική Λίγκα είναι γεγονός για τον Ερυθρό Αστέρα, που έκανε μία δική του επίδειξη δύναμης με 97-67 κόντρα στη Ζαντάρ. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, καθώς παρότι οι Σέρβοι έδειχναν να έχουν τον πλήρη έλεγχο από το ημίχρονο (47-36), πάτησαν κι άλλο το «γκάζι» και χάθηκαν, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν να βρίσκονται μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, δύο μόλις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου.

Πέντε παίκτες του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο τον Τζέιμς Φελντέιν που ολοκλήρωσε με 14 πόντους και 4/4 τρίποντα. Από τη Ζαντάρ μοναδικός διασωθείς ήταν ο Κράχινα, με 16 πόντους, έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Αυτό που ίσως να ενδιαφέρει πιο πολύ σε αυτό το ματς, είναι 430ή συμμετοχή του Μπράνκο Λάζιτς με τα «ερυθρόλευκα». Ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα ξεπέρασε τον Σλόμπονταν Νίκολιτς κι έγινε πρώτος στην ιστορία του συλλόγου, για να καταχειροκροτηθεί από την εξέδρα και να τιμηθεί όπως του άξιζε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ