18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιβλητικός Καναδάς, «κεφάτοι» Ουίλτζερ και Σκραμπ (vids)

Οι άλλοτε... δικοί μας Κάιλ Ουίλτζερ και Φίλιπ Σκραμπ ήταν εξαιρετικοί, ο Καναδάς έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο με 95-55 επί της Βενεζουέλας κι έφυγε πρώτος και καλύτερος για Κίνα.

Ντέρμπι κορυφής θεωρείτο το ματς στο Σεντ Τζονς, αλλά ο Καναδάς το μετέτρεψε σε... μονόλογο, «διαλύοντας» με 95-55 τη Βενεζουέλα. Οι Βορειοαμερικανοί ήταν κυρίαρχοι εξαρχής, προηγούμενοι με 24-8 κι έδειξαν πολύ περισσότερη διάθεση, σε ένα ματς όπου πρόκριση δε διακυβευόταν και μοναδικό κίνητρο, έστω και για το ονόρε μόνο, ήταν η πρωτιά του 6ου ομίλου στην Αμερική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Η συνέχεια είχε αντίστοιχη εικόνα στο παρκέ, με τους παίκτες του Ρόι Ράνα να κάνουν «πάρτι» και δύο παίκτες, που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, να πρωταγωνιστούν. Ο λόγος για τον πρώην «ερυθρόλευκο» Κάιλ Ουίλτζερ, που είχε 19 πόντους με οκτώ ριμπάουντ, και για τον άλλοτε «κιτρινόμαυρο» Φίλιπ Σκραμπ, που τελείωσε με 14 πόντους, πέντε ριμπάουντ και οκτώ ασίστ. Στην αντίπερα όχθη, μόνο ο Γιοχάνερ Σιφόντες είχε κάτι να επιδείξει, με 10 πόντους.

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ