17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Επιβλητική Χίμκι στον τρίτο ημιτελικό (vid)

Ο Αλεξέι Σβεντ είχε προειδοποιήσει πως η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμη μετά το 2-0 της Ζενίτ. Και σε πρώτη φάση η ομάδα του το αποδεικνύει, καθώς στον τρίτο αγώνα της σειράς η Χίμκι δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της, νίκησε 97-73 και έκανε το 2-1. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει και πάλι στην έδρα της (1/6), ενώ αύριο γίνεται η τρίτη αναμέτρηση ανάμεσα στη Λοκομοτίβ Κούμπαν του Ίαν Βουγιούκα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, στο Κράσνονταρ με την ΤΣΣΚΑ να βρίσκεται στο 2-0.

H Ζενίτ προηγήθηκε για τελευταία φορά στο 4’ (9-11) και οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες για τελευταία φορά στο 5’50’’ (14-14). Από το σημείο αυτό η Χίμκι πήρε το προβάδισμα και δεν ξανακοίταξε πίσω, οδηγώντας την κούρσα ως το 97-73 πραγματοποιώντας και ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο.

Ο Αλεξέι Σβεντ ηγήθηκε για μία ακόμη φορά της Χίμκι με 22 πόντους και 4 ασίστ. Ρόουλαντ και Τοντόροβιτς ακολούθησαν με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα με τον δεύτερο να μαζεύει και 9 ριμπάουντ. Ο Σεργκέι Καράσεφ σημείωσε 14 πόντους και ο Στέφαν Μάρκοβιτς πρόσθεσε 11 και ακόμη 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ανακοινώθηκε πως MVP της σεζόν είναι ο Αλεξέι Σβεντ.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ