19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Επιβλητική… στη σκιά του Γκρέιντζερ η Μπασκόνια (vids)

Η Μπασκόνια ήταν πειστική στην πρεμιέρα της απέναντι στην Εστουδιάντες και ξεκίνησε εμφατικά με «κατοστάρα» (105-82), αλλά αγωνιά για την κατάσταση του Τζέισον Γκρέιντζερ, που για ακόμη μια φορά αποχώρησε τραυματίας.

Η εικόνα του Τζέισον Γκρέιντζερ «σόκαρε» τη Βιτόρια. Ο Ουρουγουανός γκαρντ φαίνεται πως θα περάσει ξανά τη δίνη ενός σοβαρού τραυματισμού, αμέσως μετά την επάνοδό του, αλλά τουλάχιστον η Μπασκόνια μπόρεσε να το ξεπεράσει και να κερδίσει στην πρεμιέρα με 105-82 την Εστουδιάντες, αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δεν παραμένει στο μυαλό ο παίκτης της, που για ακόμη μια φορά στάθηκε τρομερά άτυχος.

Μετά το αρχικό «μούδιασμα», που επέτρεπε στους «Φοιτητές» να ελπίζουν (47-46), ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μάλλον ανέλαβε δράση στα αποδυτήρια και, στη συνέχεια, εμφανίστηκε μια άλλη ομάδα. Μια Μπασκόνια επιβλητική, που έκανε «πάρτι» και με το 27-16 της τρίτης περιόδου ήδη είχε βάλει τα «θεμέλια» του θριάμβου. Ελπίδα όλων, είναι να μην έχει κάτι σοβαρό ο Γκρέιντζερ, αν και η πρώτη εικόνα διόλου αισιόδοξη είναι.

Ο Τορνίκε Σενγκέλια ήταν πάλι ηγετικός με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ για τους Βάσκους, ενώ ο Λούκα Βιλντόζα πρόσθεσε 18 πόντους με 3/6 τρίποντα. Στην απέναντι πλευρά, ο Ντάριο Μπριθουέλα είχε 17 πόντους.

Δεκάλεπτα: 22-16, 47-46, 74-62, 105-82



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ