16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επηρεάζει και το… χρηματιστήριο ο Ντουράντ

Σε... βύθιση των μετοχών εταιρίας αθλητικών ειδών οδήγησαν οι προτιμήσεις του Κέβιν Ντουράντ, όπως τις εξέφρασε πρόσφατα δημόσια.

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ότι στους περισσότερους παίκτες δεν αρέσουν τα παπούτσια της «Under Armour», η τελευταία είδε τις μετοχές της να υποχωρούν άνω του 3%, χωρίς μάλιστα οι εκπρόσωποί της να προβούν σε απάντηση των όσων είπε ο παίκτης, καθώς δεν το έκριναν απαραίτητο. «Κανείς δεν παίζει με παπούτσια Under Armour. Συγγνώμη, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Οι παίκτες προτιμούν τη Nike, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Απλώς, κανείς δεν μιλάει για τέτοια θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Ντουράντ σε συνέντευξή του στο «Bill Simmons Podcast».

Οι εταιρίες αθλητικών ειδών προσφέρουν πάρα πολλά χρήματα στους παίκτες για να διαφημιστούν μέσω αυτών, με τον 28άχρονο φόργουορντ μάλιστα να ανανεώνει τη συνεργασία του με τη «Nike» το 2014 αντί του ποσού των 300 εκατ. δολαρίων, απορρίπτοντας αντίστοιχη πρόταση της «Under Armour» η οποία επιχείρησε να τον δελεάσει με το ποσό των 285 εκατ. δολαρίων για συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας δέκα ετών. Ο συμπαίκτης του στους «πολεμιστές», Στέφεν Κάρι, είναι εκ των παικτών που έχουν σύμβαση με την εταιρία αθλητικών ειδών από το Μέριλαντ, ωστόσο η ζήτηση για την τελευταία συλλογή παπουτσιών του, με τον τίτλο «Curry 3», χαρακτηρίζεται ως κάτω του αναμενομένου  από τους αγοραστές σύμφωνα με το sbnation.com.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ