24.2 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Επενδυτής από… το παρελθόν

Μια ιδιαίτερη επιστροφή στον χώρο του μπάσκετ βρίσκεται προ των πυλών. Οχι στο ανώτατο επίπεδο σε πρώτη φάση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πού θα βγάλει. 

Ο παράγοντας που ετοιμάζεται να ξαναμπεί στον χώρο είχε χαθεί για χρόνια. Συνολικά από τον αθλητισμό, αφού είχε ενεργό διοικητική εμπλοκή και σε άλλο... χειρονακτικό άθλημα. Οπως χάθηκε και η ομάδα που είχε στην Νότια Ελλάδα, που έφτασε και στην Α1 και μετά εξαφανίστηκε με αρκετά φέσια όσων δούλεψαν εκεί. Οπως παλεύει να σταθεί και στα πόδια της άλλη μία, ιστορική αθηναϊκή από την οποία πέρασε αλλά δεν στέριωσε.

Αυτή την φορά ετοιμάζεται πάλι για Αθήνα. Σε ομάδα που πήρε μια άνοδο πέρυσι έστω και μέσα από... καραμπόλες και έχει στόχους στην πιο πάνω κατηγορία. Και με... ενθαρρυντικό στοιχείο ότι αυτός που τον έψησε και που θα αναλάβει να τρέξει το εγχείρημα είναι πρόσφατα αποσυρθείς παίκτης, σοβαρός και φιλόδοξος για να παραμείνει στον χώρο.

Ενδιαφέρον θα έχει η παρουσία του. Μένει να δούμε αν θα χρειαστεί και την βοήθεια του Αγίου... προστάτη της περιοχής που εδρεύει το νέο του εγχείρημα, για να πάνε όλα καλά.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ