16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Επεισοδιακό «διπλό» εκτόξευσης για Τσεντεβίτα! (vids)

Φοβερές καταστάσεις επικράτησαν στο Βελιγράδι, με τους οπαδούς της Παρτιζάν να προκαλούν εντάσεις πίσω από τον πάγκο της Τσεντεβίτα, αλλά την κροατική ομάδα να φεύγει νικήτρια από την «Χάλα Πιονίρ» με 76-71, προκαλώντας πισωγύρισμα στην προσπάθεια της αντιπάλου της για την τετράδα.

Τι κι αν η Παρτιζάν έπαιζε... σχεδόν τη ζωή της για τετράδα σε αυτό το ματς; Τι κι αν έπρεπε να νικήσουν... ακόμη και την κολασμένη ατμόσφαιρα της «Χάλα Πιονίρ», με τους οπαδούς των γηπεδούχων να πετούν αντικείμενα και να αναγκάζουν τους διαιτητές σε διακοπή του αγώνα στα 19"; Η Τσεντεβίτα ήταν θριαμβεύτρια στο ντέρμπι με την Παρτιζάν, πήρε το «διπλό» με 76-71 και πιστεύει έντονα στην πρώτη δυάδα, «κυνηγώντας» την Μπουντούτσνοστ. 

Οι Κροάτες κατάφεραν να ξεφύγουν με 30-42 στο ημίχρονο κι έκτοτε είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, με το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι να προσπαθεί να επιστρέψει, αλλά να δείχνει πως... δεν μπορούσε. Με το σκορ στο 68-74, μάλιστα, προκλήθηκε ένταση, με τους ανθρώπους της Τσεντεβίτα να διαμαρτύρονται για όσα συνέβαιναν πίσω από τον πάγκο τους, αναφέροντας πως ο αθλητής τους, Στιπάνοβιτς, τραυματίστηκε από αντικείμενο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποχωρήσουν για 20 λεπτά και το παιχνίδι να συνεχιστεί στα 19" (μπορείτε να δείτε εδώ όσα έγιναν) χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι δραματικά. Αφορμή όλης της έντασης, πάντως, ήταν το τρίποντο του... πρώην της Παρτιζάν, Έντο Μούριτς, για να διαμορφώσει εκείνο το σκορ, με τον Σλοβένο να το πανηγυρίζει.

Ο Τζέικομπ Πούλεν ήταν εξαιρετικός για τους γηπεδούχους, έχοντας 19 πόντους, έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ, ενώ για τους γηπεδούχους ο Μάρκους Πέιτζ έφτασε τους 14 πόντους, με πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ