19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Επαφές με Δεράο στον Έσπερο

Πιθανή φαίνεται να είναι η αλλαγή προπονητή στον Έσπερο Πατρών, με τον Σπύρο Δεράο να βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση του συλλόγου και να μην αποκλείεται να αντικαταστήσει τον Σπύρο Γκοργκόλη.

Σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, ο Έσπερος Πατρών κάθε άλλο παρά πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί, επιδιώκοντας να είναι ανταγωνιστικός στον 1ο όμιλο Νότου της Γ' Εθνικής με ένα ρόστερ, που είχε ως στόχο κυρίως την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών, κάτι που άλλωστε αποτελεί πάγια τακτική του συλλόγου. Το ρεκόρ βρίσκεται στο 5-5 και στη διοίκηση των Αχαιών γίνονται σοβαρές σκέψεις για μία προσπάθεια να πραγματοποιηθεί ένα «ηλεκτροσόκ» στις τάξεις της ομάδας.

Αυτό είναι πιθανό να γίνει με την αντικατάσταση του προπονητή Σπύρου Γκοργκόλη. Ύστερα από 1.5 περίπου χρόνο συνεργασίας, ο Έλληνας τεχνικός που είχε αντικαταστήσει τον άκρως επιτυχημένο Ανδρέα Κεσαπίδη, δεν αποκλείεται να απομακρυνθεί, με τον Σπύρο Δεράο να μοιάζει σε αυτό το σενάριο ως ο αντικαταστάτης του. Ο έμπειρος προπονητής, που αποχώρησε στην αρχή της χρονιάς από την ΕΑΠ, μπορεί σύντομα να αναλάβει μία καινούργια ομάδα μες στη σεζόν, εφόσον τελικά οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους με τον κόουτς Γκοργκόλη.

Οι εξελίξεις είναι σίγουρο, ότι δε θα αργήσουν για το εν λόγω θέμα, ώστε να φανεί με ποιον προπονητή θα πορευτεί μες στο 2018 ο Έσπερος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ