19 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Επαφές Λιμόζ με Τσέρι!

Ο Ουίλ Τσέρι αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν θα μείνει για πολύ χωρίς ομάδα. Δεν θα πάει στην ΑΕΚ, στην οποία ο ίδιος αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr, αλλά είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε μια ομάδα με την οποία η Ένωση έχει ανοίξει... παρτίδες τα τελευταία 24ωρα..

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λιμόζ βρίσκεται σε επαφές με τον Τσέρι και συζητά μαζί του το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει. Για να συμβαίνει αυτό, σημαίνει ότι οι "λιμουζό" εκτιμούν πλέον ότι θα είναι δύσκολο να κρατήσουν τον Σεμάζι Κρίστον, ο οποίος παίζει στην ίδια θέση με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, και λαμβάνουν τα μέτρα τους. Και γιατί θα είναι δύσκολο να τον κρατήσουν; Διότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον γι' αυτόν η ΑΕΚ!

Βέβαια, στην Ένωση δεν επιβεβαιώνουν ότι ο Σεμάζι Κρίστον είναι ο βασικός τους στόχος για τη θέση που είχε στο ρόστερ ο Χάουαρντ Σαντ Ρος. Βασικά, δεν επιβεβαιώνουν τίποτα απ' όσα ακούγονται και γράφονται, ωστόσο το ότι απέφυγαν να ολοκληρώσουν την απόκτηση του ΝτεΑντρέ Κέιν μόλις έμαθαν τα κακά μαντάτα για τον τραυματισμό του Γκίκα, δείχνει ότι μάλλον προσανατολίζονται πλέον προς την απόκτηση ενός καθαρόαιμου πόιντ γκαρντ, όπως είναι ο Κρίστον.

Εκτός εάν η μονιμοποίηση του Τσάλμερς ως το τέλος της σεζόν, σημαίνει ότι ο Παπαθεοδώρου θα πάει να πάρει τελικά τον Κέιν (ή κάποιον σαν αυτόν), που εξ αρχής φαινόταν να προτιμά. Και μένει να δούμε σε μια τέτοια περίπτωση ποιος εκ των Τσάλμερς, Ρέι, Κέιν θα μείνει εκτός ρόστερ για τη Basket League (πάντα με δεδομένη την απουσία του Γκίκα).

Αντιδράσεις στο Λιμόζ

Την ίδια ώρα στο Λιμόζ το ενδεχόμενο να φύγει τελικά ο Σεμάζι Κρίστον φαίνεται πως διχάζει τους φίλους της ομάδας. Η τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα Le Populaire du Centre διοργανώνει ψηφοφορία με το ερώτημα αν μπορεί η Λιμόζ να κρατήσει τον Αμερικανό παρά τη θέλησή του και μέχρι αυτή την ώρα οι απαντήσεις είναι μοιρασμένες. Ένα ποσοστό 53% εκτιμά ότι αν ο Κριστόν θέλει να φύγει, η ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ενώ το υπόλοιπο 47% πιστεύει ότι αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα δεν μπορεί να πάει πουθενά. 

Πάντως στο δημοσίευμα που συνοδεύει την ψηφοφορία γίνεται λόγος και για οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λιμόζ και τα οποία δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την προσπάθειά της να κρατήσει τον Κριστόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ