18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Επαναπατρίζει Μαστόρο, θέλει Κόκκαλη ο Ιπποκράτης

Ο Ιπποκράτης μπαίνει στην τελική ευθεία αναφορικά με την ενίσχυση του, και έτσι μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης με τον Νικόλα Παπανικολάου, που προτίμησε να παραμείνει εντός Αττικής και στο Ψυχικό, ο Σάββας Συμεωνίδης έχει αρκετή δουλειά ακόμη ώστε να κλείσει το ρόστερ του.

Πρώτος στόχος, ο οποίος έχει τις δικές του δυσκολίες είναι ο Νίκος Κόκκαλης, ο οποίος μετά το άδοξο τέλος της συμφωνίας που είχε με τον Πρωτέα Βούλας, αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο έμπειρος φόργουορντ ολοκλήρωσε μια πολύ καλή σεζόν στον Χολαργό, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Basket League, έχοντας 8,8 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 29 παιχνίδια, και σίγουρα δεν λέει όχι στην προοπτική μιας ομάδας σαν τον Ιπποκράτη, με μοναδικό πρόβλημα να έγκειται στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, που ενδέχεται να πρέπει να τον κρατούν εντός Αττικής.

Εκτός από τον Ανδρέα Σκούφη, ο οποίος επέστρεψε στην Κω, το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Βένος Μαστόρος, ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου. Ο ταλαντούχος γκαρντ αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στην Αττική με τον Δούκα, και έχοντας συνεργαστεί με τον Σάββα Συμεωνίδη, επιστρέφει να αποτελέσει μια ακόμη λύση στην περιφερειακή γραμμή της νεοφώτιστης στην Α2, ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ