29.7 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Επανήλθαν και οι Τσαϊρέλης, Ντούβιερ

Καλύτερα αισθάνεται ο Στέλιος Πουλιανίτης, που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ίωση και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί.

Ο 22άχρονος γκαρντ του Άρη πήρε εξιτήριο την Κυριακή (11/02) από την κλινική στην οποία νοσηλεύτηκε και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο που θα ακολουθήσει την Τετάρτη (14/02, 18.00) για τη 16η αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Στο ομαδικό πήραν μέρος, από την πλευρά τους, οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Μπράις Ντούβιερ που προστατεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση και τον αριστερό προσαγωγό, αντίστοιχα.

Κανονικά προπονήθηκαν και οι Δημήτρης Φλιώνης και Βασίλης Χρηστίδης, οι οποίοι επέστρεψαν από την Πάτρα όπου έδωσαν το παρών στο σαββατιάτικο (10/02) αγώνα των νέων του 22ουΑll Star Game του ΕΣΑΚΕ. Αντίθετα, απόντες ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, οι οποίοι πήραν μέρος στο κυριακάτικο (12/02) πρόγραμμα της φετινής μεγάλης γιορτής του ελληνικού μπάσκετ. Το ομαδικό πρόγραμμα έγινε υπό την επίβλεψη των Γιώργου Κετσελίδη και Σάββα Καμπερίδη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ