24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Επανέναρξη στο Ισραήλ και “ελληνικό” κύπελλο

Η αγωνιστική δράση είχε σταματήσει εξαιτίας του κορονοϊού στο Ισραήλ, αλλά οι ομάδες επιστρέφουν στα γήπεδα με απόφαση της κυβέρνησης. Μαζί θα επιστρέψει και το Κύπελλο, όπου στους ημιτελικούς θα έχουμε ελληνική μονομαχία.

Η κυβέρνηση του Ισραήλ μετά από αίτημα των δύο λιγκών αποφάσισε την επανέναρξη των πρωταθλημάτων Α' Κατηγορίας στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ από αυτό το Σάββατο 23 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, έγινε η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ισραήλ, όπου το ελληνικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Ο ένας ημιτελικός θα έχει την κόντρα Σφαιρόπουλου-Δέδα, καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Χολόν. Στον άλλον ημιτελικό η Μακάμπι Ρισόν θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του Οντέντ Κάτας, τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στης οποία πλέον τον πάγκο βρίσκεται ο Νταϊνιους Αντομάιτις. Οι αγώνες θα γίνουν στις 11 Φεβρουαρίου. Αρχικά το πλάνο ήταν να γίνουν οι αγώνες σε ένα στυλ Final Four, αλλά πλέον τα σχέδια αυτά εξαιτίας COVID 19 μένουν στο συρτάρι. Ο τελικός θα γίνει πιθανότατα τον Μάιο με την ελπίδα ότι ως τότε θα μπορεί να υπάρξει και κόσμος στην εξέδρα.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών (11/2)

18.30 Μακάμπι Ρισόν-Χάποελ Ιερουσαλήμ

21.10 Χάποελ Χολόν-Μακάμπι Τελ Αβίβ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ