23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη-έκπληξη στον Προμηθέα (vid)

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Προμηθέα Πατρών, καθώς τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τους στον Καστελλόκαμπο επισκέφθηκε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Υπουργού Οικονομικών, όπως και ο πρωθυπουργός Κώστας Μητσοτάκης που είχε επισκεφθεί στο παρελθόν το «Promitheas Park», είναι λάτρης του μπάσκετ και με αφορμή την παρουσία του στην αχαϊκή πρωτεύουσα θέλησε να δει κι εκείνος από κοντά το αθλητικό κέντρο της ομάδας, για το οποίο είχε ακούσει πολύ καλά λόγια από όλους. Έτσι, άδραξε την ευκαιρία και το επισκέφθηκε, με τον πρόεδρο του ΑΣΠ Προμηθέας Βαγγέλη Λιόλιο να τον ξεναγεί στους χώρους. Μαζί του ήταν και ο γενικός γραμματέας του, Θάνος Πετραλιάς.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας εντυπωσιάστηκε από τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο, αλλά και το πώς έχει διαμορφωθεί ο περιβάλλοντας χώρος, με το νέο χώρο αναψυχής που έχει ανοίξει στο ισόγειό του σε έναν ειδυλλιακό χώρο πρασίνου, δροσιάς και παιχνιδιού να είναι ανοιχτός στο κοινό όλη την ημέρα. «Φοβερή δουλειά έχετε κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά, κοιτάζοντας εντυπωσιασμένος την κεντρική σάλα, με τα δύο γήπεδα και τις κερκίδες.

Παράλληλα, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μπάσκετ, κουβέντιασε με το Βαγγέλη Λιόλιο για πολλά θέαμα που αφορούν στην Basket League και τις τρέχουσες εξελίξεις στο άθλημα και όχι μόνο... Ρώτησε και άκουσε με προσοχή και για το πρότζεκτ του Προμηθέα Πατρών, με την ακαδημία του να είναι πρότυπο, κάτι που επίσης του κέντρισε το ενδιαφέρον. Ενημερώθηκε μεταξύ άλλων και για το πρόγραμμα υποτροφιών «ΝΟΥΣ», που συνδυάζει το μπάσκετ με τη μόρφωση, το οποίο επίσης τον εντυπωσίασε.

Από τη στιγμή που το προπονητικό κέντρο έχει ανοίξει και πάλι τις πύλες του για ατομικές προπονήσεις, μετά τη διακοπή της λειτουργίας του εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τις δυνατότητές του στο σουτ. Ο Ανδρέας Μελιγδής του έδωσε μια μπάλα μπάσκετ και σούταρε από τη γραμμή των βολών αρκετές φορές, με τη βοήθεια του Πέταρ Πέτροβιτς, έχοντας μάλιστα καλό ποσοστό ευστοχίας, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που δημοσίευσε το Ionian TV...

https://www.youtube.com/watch?v=PVpFjWy6gOQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ