17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

O Γκασόλ επέστρεψε σπίτι του!

Με τον πλέον επίσημο τρόπο Μπαρτσελόνα και Πάου Γκασόλ οριστικοποίησαν την επιστροφή του Ισπανού θρύλου στα γήπεδα της Ευρώπης και την ομάδα μπάσκετ των Μπλαουγκράνα!

Επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών που είχε σπεύσει να διαψεύσει ο Ισπανός, οι Καταλανοί θα ενισχυθούν με την παρουσία του μεγαλύτερου παίκτη μπάσκετ που έβγαλε η χώρα της Ιβηρικής μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, εν όψει φυσικά της τελικής ευθείας της ACB και της Ευρωλίγκας. Παράλληλα, ο Γκασόλ θα επιστρέψει στο υψηλότατο επίπεδο και θα προσπαθήσει να βρει πάλι ρυθμό ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιου. Στην επίσημή της ανακοίνωση, η Μπαρτσελόνα ξεκαθαρίζει ότι το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Με δήλωσή του στα προσωπικά του Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Ισπανός δηλώνει πολύ χαρούμενος που μπορεί να επιστρέψει πλέον στο σπίτι του και παράλληλα τόνισε ότι αδημονεί να πατήσει πάλι τα παρκέ.

Αναλυτικά η δήλωση του Γκασόλ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να ανακοινώσω ότι επιστρέφω στο σπίτι μου και πολύ σύντομα θα βρίσκομαι στις τάξεις της ομάδας μπάσκετ της Μπαρτσελόνα.

Θέλω να προσφέρω στον σύλλογο τις ικανότητές μου και την εμπειρία μου σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιώ πρόοδο σε ό,τι έχει να κάνει με την φυσική μου κατάσταση και με το να βρω ξανά αγωνιστικό ρυθμό.

Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον σύλλογο με τον οποίο ξεκίνησα, και είμαι ενθουσιασμένος για αυτήν την νέα ευκαιρία. Ελπίζω να μπορέσω να συνεισφέρω στην πρώτη ομάδα πολύ σύντομα.

Ευχαριστώ την Μπάρσα και το προπονητικό της τιμ που το έκαναν αυτό εφικτό»

https://twitter.com/FCBbasket/status/1364250236521230337



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ