23.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στον Μπρόκχοφ»

Μετά την επικείμενη μεταγραφή του Χασάν Μάρτιν στον Ολυμπιακό ισραηλινό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Πειραιώτες έχουν προσεγγίσει την περίπτωση του Ράιαν Μπρόκχοφ και ήδη του έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας.

Τις πρώτες ημέρες του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό ξένα δημοσιεύματα είχαν συνδυάσει το όνομα του Ράιαν Μπρόκχοφ με τον Ολυμπιακό αλλά τελικά οι ερυθρόλευκοι κατέληξαν στον άλλοτε ΝΒΑερ Ντουάιτ Μπάικς.

Παρότι η σεζόν καλά καλά δεν έχει τελειώσει για αρκετές χώρες και το μέλλον του μπάσκετ βρίσκεται στον αέρα ήδη οι μεταγραφικές φημολογίες κάνουν την εμφάνισή τους σιγά - σιγά και ο Ολυμπιακός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μετά την διάψευση της Μακάμπι Τελ Αβίβ για ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Ράιαν Μπρόκχοφ, σήμερα ισραηλινά δημοσιεύματα μπλέκουν τον Αυστραλό γκαρντ με τους Πειραιώτες κάνοντας λόγο για προσφορά 800 χιλιάδων ευρώ. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει συνεργαστεί ξανά με τον Μπρόκχοφ στην Λοκομοτίβ Κούμπαν ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε με τη φανέλα των Μάβερικς δίχως να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ