17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίσημη η αναβολή στο ματς Παναθηναϊκός-Περιστέρι

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα κορωνοϊού που εμφανίστηκαν στον Παναθηναϊκό, μετά την αναβολή του αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, οδήγησαν σε αναβολή και τον προημιτελικό του Κυπέλλου με το Περιστέρι που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη, κάτι που έκανε επίσημο πριν από λίγο η ΕΟΚ.

 


Πρόκειται ασφαλώς για μία αναπόφευκτη εξέλιξη όμως σε ότι έχει να κάνει με τη διαδικασία αγώνων του Κυπέλλου, όπου δεν υπάρχει «πράσινη» εμπλοκή, οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά. Θα γίνουν δηλαδή αύριο και μεθαύριο οι άλλοι τρεις προημιτελικοί αλλά και στη συνέχεια ο ένας από τους δύο ημιτελικούς, χωρίς να μπορεί βέβαια να γίνει εκτίμηση για το τι θα συμβεί για τα υπόλοιπα ματς.

 


Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ανέφερε: «Ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται, λόγω θετικών κρουσμάτων COVID 19 στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Κανονικά θα διεξαχθούν οι άλλοι τρεις προημιτελικοί, καθώς και ο ένας ημιτελικός στον οποίο δεν εμπλέκεται ο νικητής του αγώνα Παναθηναϊκός – Περιστέρι.

 


Οι άλλοι τρεις προημιτελικοί είναι: Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πάτρας (9/2), Λαύριο-ΑΕΚ (10/2) και Ηρακλής-ΠΑΟΚ (10/2)».

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ