22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επίθεση στον Γουλιέλμο από Αρβανίτη: «Αν δεν μπορείς υπάρχει λύση»

Ο Λευτέρης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στο πλαίσιο της ΓΣ του Άρη και τόνισε ότι αν δεν μπορεί ο Δημήτρης Γουλιέλμος, τότε υπάρχει και άλλη λύση για τους «κίτρινους».

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι έχει καταφέρει και στο παρελθόν να βοηθήσει τον Άρη, ενώ ζήτησε και τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου, πριν τη συνέλευση που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (22/7).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Άκουσα με προσοχή το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και πρέπει να πω κάποια πράγματα. Κάποια δεν τα γνωρίζει ή δεν του τα είπαν καλά. Το 2012 με 5,5 εκατομμύρια χρέη αναλάβαμε ως διοίκηση Πρωτοδικείου και τα κατεβάσαμε στα 3.2 που παραδώσαμε στον κ. Λάσκαρη. Όσο για παρουσία της ΚΑΕ στα κοινά του μπάσκετ: Από το 2012 ως το 2015 ήμουν αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. Είμαι υποχρεωμένος να είμαι πάντα έτοιμος για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Όλοι θέλουμε το καλό του Άρη, δε βλέπω το λόγο να μέμφεστε όποιον ενδιαφέρεται για να βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή. 

Δηλώνω στον πρόεδρο του Α.Σ. στην επόμενη συνέλευση εγώ προσωπικά και η ομάδα που με βοηθά πάντα είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση δυσκολίας, να βοηθήσουμε ώστε να ανταπεξέλθει η ομάδα. Υπάρχουν 10 άτομα ως Δ.Σ. και ως προσφορά με περιφερειακό ρόλο. Υπάρχει η εμπειρία των προηγούμενων ετών, που λύσαμε 8 μπαν χωρίς λεφτά, χωρίς μεγαλομέτοχο. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση εφόσον αδυνατεί να ανταπεξέλθει ο μεγαλομέτοχος. Ο ίδιος λέει ότι μπορεί, όμως πρέπει να μας δώσει κάποιες απαντήσεις. Πρώτο και σημαντικότερο να οριστεί κάποια ημερομηνία για την άρση του μπαν που είναι το πιο σημαντικό από όλα. Στη συνέλευση της 22ας Ιουλίου να έχουμε το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ Άρης. 

Ακούσαμε κάποια νούμερα, εγώ δεν τα εμπιστεύομαι, περιμένουμε τον Α.Σ. Αν όλα είναι καλά, προχωρούμε έτσι. Αν όχι, υπάρχει η λύση που πρότεινα. Όταν ανέλαβε ο κ. Γουλιέλμος υπήρχε μία επιτροπή που έτρεχε την ομάδα. Ωστόσο, είχε ξεκινήσει μία διαδικασία από τον Α.Σ. την οποία ο ίδιος παρέκαμψε. Άρα ανέλαβε την ευθύνη μόνος του. Εγώ δε χρησιμοποίησα ποτέ ως δικαιολογία τα χρέη παρά το ότι δεν ήμουν μεγαλομέτοχος. Ο κ. Γουλιέλμος το έκανε και είναι ένα ατόπημα που δεν πρέπει να ξανακάνει».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη Γιάννης Ψηφίδης τόνισε:

«Υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, στο Δ.Σ. της ΚΑΕ να μας εκπροσωπήσει ο κ. Γρόλλιος. Από ότι άκουσα σήμερα κράτησα κάτι που είπε ο κ. Αρβανίτης, ότι μέχρι τη γενική συνέλευση της Δευτέρας (22/7), θα ζητήσουμε την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ για να την ανακοινώσουμε. Μέσα στα θέματα της συνέλευσης είναι "αποφάσεις για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ". Αύριο το πρωί θα ακολουθήσω την πρόταση του κ. Αρβανίτη».

Επιθετικός ήταν και ο Νίκος Ζεϊμπέκης ο οποίος στο παρελθόν ήταν μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ:

«Ο κ. Γουλιέλμος αναφέρθηκε σε αρνητικό ρεκόρ εσόδων, αγώνων, το χρέος. Υπήρχαν και το ξέρατε, αυτοί που φταίνε δεν είναι εδώ. Την ομάδα την παραλάβατε την ομάδα απ' αυτούς που αν δεν ήταν δε θα υπήρχε Άρης. Ήταν εδώ και θα είναι και άμα φύγετε εσείς. Δε θα υπάρχει ομάδα σε ένα μήνα, θέλουμε απαντήσεις σε θέματα που καίνε.

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο αυτοί που αγαπάμε και ανησυχούμε για τον Άρη, όταν μαζευόμαστε για έναν καφέ για να δούμε τι συμβαίνει, να γινόμαστε πραξικοποιηματίες και αντάρτες, διοίκηση του βουνού. Δε θέλω να θίγετε κανέναν που αγαπάει τον Άρη, είτε μπορεί να δώσει ένα, είτε 500 ευρώ. Σας αφήσαμε ένα χρόνο, ακούσαμε ό,τι είπατε στη συνέντευξη Τύπου και φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε την ομάδα να σωθεί τελευταία αγωνιστική.

Παρόλα αυτά, αντί να ανησυχήσουμε υπήρχε εφησυχασμός. Αν δε γινόταν η συνέλευση, μπορεί να μη γινόταν τίποτα. Δε θα αναφερθώ στον Σούλη Μαρκόπουλο και τη διοίκηση. Όλοι αποχωρούν, ρυθμίσεις, ενοίκια, εξώδικα και εσείς λέτε ότι όλα είναι καλά. Ακούστηκε κάτι για ΑΦΜ. Ξεχάστε το.

Ο Άρης είναι ο λαός του και πρέπει να λογοδοτείτε. Δεν είμναστε αντάρτες, ούτε πραξικοποιματίες. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Άρη. Αν δε σας κάνουμε πάρτε άλλους, αλλά κάντε ό,τι πρέπει για να σώσετε την ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ