18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επίδειξη η ΤΣΣΚΑ με Εφές

Η ΤΣΣΚΑ επανήλθε στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Φενερμπαχτσέ, φτάνοντας με άνεση στο εντός έδρας 102-84 επί της Εφές και δείχνοντας στην ομάδα του Αταμάν μέχρι πού φτάνουν τα... πόδια της. Βελτιωμένη μεν φέτος, με ψηλότερα τον πήχη, αλλά όχι και σε βαθμό που να κοιτάξει στα μάτια την ΤΣΣΚΑ μέσα στην Μόσχα.

Το όποιο ενδιαφέρον του αγώνα είχε διάρκεια ενός ημιχρόνου (σκορ 56-54), όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι οι Τούρκοι, αλλά στη συνέχεια άρχισαν να φαίνονται οι διαφορές. Η ΤΣΣΚΑ είχε μεγαλύτερο πλουραλισμό απέναντι σε μια Εφές που στηριζόταν μόνο στον Μπομπουά επιθετικά, επίσης υπερίσχυσε ολοκληρωτικά στον τομέα των ριμπάουντ και πίεσε τους Τούρκους ωθώντας τους σε μεγάλο αριθμό λαθώς. Κάπως έτσι, στο 30' το σκορ ήταν 77-68 και το παιχνίδι είχε κριθεί με της Εφές να το αφήνει και την διαφορά να μεγαλώνει.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο απολογισμός των ριμπάουντ ήταν 36-21 για την ΤΣΣΚΑ και πιο χαρακτηριστικό, τα 19  επιθετικά που πήρε δηλαδή σχεδόν όσα όλα τα ριμπάουντ της Εφές. 

ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ: Μπορεί ο Ουίλ Κλάιμπερν να έκανε θεαματικό φινάλε και να ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΤΣΣΚΑ, αλλά όσο υπήρχε παιχνίδι και στο διάστημα που ξέφυγαν οι Ρώσοι, ο Νάντο Ντε Κολό ήταν τα σίγουρα χέρια για την ομάδα του.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ