21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επέστρεψε στον Κολοσσό ο Λιάπης

Σε μια ακόμη προσθήκη έφτασε ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος ανακοίνωσε την επιστροφή του Μιχάλη Λιάπη.

Ο 25χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Ισπανία, ενώ η πρώτη του θητεία με τα «θαλασσί» ήταν τη σεζόν 2016-2017.

Αναλυτικά :

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μιχάλη Λιάπη.

Ο Μιχάλης Λιάπης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 11 Μαρτίου του 1995 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον ΕΟ Σταυρούπολης. Το 2009 εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ και το 2011 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την ανδρική ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε μέχρι το 2016, καθώς εκείνο το καλοκαίρι μετακόμισε στη Ρόδο, για λογαριασμό του Κολοσσού. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Ρουμανία και την Πολιτέκνικα Ιάσι, ενώ το καλοκαίρι του 2018 αγωνίστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στην Ισλανδία και την Γκρίνταβικ.

Τη σεζόν 2018/19 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή, τον οποίο βοήθησε στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Ισπανία και την Κουγερέδο.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μιχάλης Λιάπη δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Ρόδο. Για μένα πλέον αυτή η ομάδα είναι οικογένεια. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνουν και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Γι’ αυτό και εγώ από την πλευρά μου θα δίνω το 100% και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μία καλή πορεία τη νέα σεζόν που ξεκινάει. Το ρόστερ είναι πολύ καλό και αποτελείται από παίκτες με καλό χαρακτήρα και γι’ αυτό πιστεύω ότι θα έχουμε καλή χημεία, ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, δύναμη και υπομονή σε αυτές τις δύσκολες ημέρες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ