21.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε στον Άρη η Αντωνιάδου

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός της Αθηνάς Αντωνιάδου στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου και η νέα αγωνιστική περίοδος θα την βρει ξανά στον Άρη.

Η 20άχρονη γκραντ/φόργουορντ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσει τις «κίτρινες» την καινούρια χρονιά, στο Βόρειο Όμιλο της Α2, μετά την περσινή παρουσία της στην Α1 Γυναικών με την αθηναϊκή ομάδα.

Η ανακοίνωση: «Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της Αθηνάς Αντωνιάδου στην ομάδα όπου και ανήκει. H Αθηνά Αντωνιάδου είναι γεννηθείσα στις 19/08/1996,έχει ύψος 1,78 και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3. Είναι από το 2010 στην ομάδα του ΑΡΗ, από τις κορασίδες του ΑΡΗ πετυχαίνοντας πολλές σημαντικές νίκες όλα αυτά τα χρόνια και στην συνέχεια κέρδισε με την ομάδα των νεανίδων του ΑΡΗ ένα κύπελλο γυναικών ΕΚΑΣΘ το 2014. Ακόμα, η Αθηνά βοήθησε στο να πετύχει ο ΑΡΗΣ την άνοδο στην Α1 Εθνική την χρονιά 2015-2016! Πέρσι, η Αθηνά Αντωνιάδου αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική στην ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου δανεική από τον ΑΡΗ!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ