28.5 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Επέστρεψε στις νίκες ο Κολοσσός, «βουλιάζουν» τα Τρίκαλα (pics)

Έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες, ο Κολοσσός Ρόδου επέστρεψε στις επιτυχίες «λυγίζοντας» την αντίσταση των Τρικάλων εντός έδρας με 78-60, στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Πλέον η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ανέβηκε στο 6-6 και παραμένει σε τροχιά εξάδας. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν ρεκόρ 2-10 και βρίσκονται σταθερά στην προτελευταία θέση, αποτελώντας το δεύτερο μεγαλύτερο φαβορί για τον υποβιβασμό έπειτα από τον Πανιώνιο.

Το παιχνίδι κρίθηκε στη δεύτερη περίοδο όταν οι Ροδίτες επικράτησαν με 19-6 και ξέφυγαν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με διψήφια διαφορά (37-22). Τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει στη συνέχεια του αγώνα με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά με 78-60.

Οι... σταθεροί: Ο Μάρβιν Τζόουνς και ο Ντάστιν Ουέαρ σημείωσαν από 14 πόντους από την πλευρά των νικητών, ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τσαλμπούρης ο οποίος πρόσθεσε έντεκα. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Μάλκολμ Γκρίφιν, έμεινε στους δύο πόντους αλλά αυτό δεν έπαιξε ρόλο. Για τους ηττημένους ο ο Μιχάλης Λούντζης πέτυχε 17 πόντους, αλλά δεν αποδείχτηκαν αρκετοί.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Η κυριαρχία στον τομέα των ριμπάουντ αποδείχτηκε καθοριστική για τη νίκη του Κολοσσού. Οι γηπεδούχοι μάζεψαν 38 ριμπάουντ έναντι 24 των αντιπάλων. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εντυπωσιακοί στον τομέα των κλεψιμάτων με δώδεκα, αλλά δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε εικόνες από το παιχνίδι:

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ