24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε στις νίκες η Χάποελ Τελ Αβίβ του Καστρίτη

Η Χάποελ Τελ Αβίβ δεν αστειεύτηκε και μπαίνοντας από την αρχή δυναμικά στον αγώνα με την Αϊρόνι Ναχαρίγια εξασφάλισε μια πολύτιμη νίκη με 96-88 στην μάχη που δίνει να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον πρώτο αγώνα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η Μακάμπι Χάιφα επικράτησε της Χαποέλ Ελιάτ ξεκούραστα με 107-85.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έδειξε σημάδια ζωής και μετά το στραβοπάτημα της περασμένης αγωνιστικής από την Αϊρόνι Νες Ζιόνα δεν θέλησε να βυθιστεί περισσότερο στη βαθμολογία κόντρα στη Αϊρόνι Ναχαρίγια. Έτσι ελέγχοντας το ματς από την πρώτη περίοδο (33-16) και με τον τρομερό Σεκ Χένρι ο οποίος πέτυχε 29 πόντους με 6/9 τρίποντα κλείδωσε τη νίκη που την απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη (8-13) και έπιασε τους φιλοξενουμένους. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νιβ Μίσγκαφ με 16 πόντους.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Η Μακάμπι Χάιφα ύστερα από μία προβληματική πρώτη περίοδο (22-18) κόντρα στη Χάποελ Ελιάτ πάτησε το γκάζι στη συνέχεια και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της με 107-85. Σε πολύ καλή μέρα είχε τον Τζέιμς Γιανγκ με 25 πόντους ενώ από κοντά ακολούθησε ο Ρομάν Σόρκιν με 17 πόντους. Από την πλευρά των φιλοξενουμένων ξεχώρισε ο Τέρενς Ουότσον με 21 πόντους.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ