19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε στη δράση και ευχαρίστησε ο Στυλίδης (pic)

Ο Φώτης Στυλίδης επέστρεψε δυνατός και στη δράση, κάνοντας την επιστροφή του στο παιχνίδι με το Παγκράτι (21/12) για την 12η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.

Η Ελευθερούπολη είχε αναγκαστεί να πορευτεί μαζί του στο τελευταίο διάστημα της περσινής σεζόν, με τον ίδιο να έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 13,6 πόντους. Ωστόσο, και μετά την περιπέτεια του, επέστρεψε δριμύτερος, και μέσω της προσωπικής του σελίδας, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του.

Αναλυτικά : 

«Χθες 21 Δεκεμβρίου, μετά από απουσία περίπου οχτώ μηνών,επέστρεψα στην ενεργό δράση με πρώτη μου συμμετοχή στον αγώνα της ομάδας μου με το Παγκράτι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μαζί μου, όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες, και ειδικά τον ιατρό μου κ.Κωνσταντίνο Μανώλογλου, που ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα καθ’ όλη τη διάρκεια της αποκατάστασης μου . Ευχαριστώ τους φυσιοθεραπευτές, και φίλους πάνω από όλα, με τους οποίους συνεργαστήκαμε αρμονικά. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας μου, τον προπονητή Κυριάκο Παπαδόπουλο για την υποστήριξη ,από το πρώτο λεπτό του τραυματισμού μου, τους γυμναστές που με βοήθησαν στο κομμάτι της αποκατάστασης και τους συμπαίκτες μου που παίζουν κάθε αγωνιστική και για εμένα στο γήπεδο. Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία!!!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ