23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε στην Δάφνη Δαφνίου ο Θεοδοσίου

Ο Γιόβαν Θεοδοσίου πέρασε ένα μικρό «γολγοθά» το καλοκαίρι που μας πέρασε, για να ξανά καταλήξει στην αφετηρία από την οποία ξεκίνησε. δηλαδή την Δάφνη Δαφνίου.

Ο 21χρονος φόργουορντ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Χαϊδαρίου, αρχικά συμφώνησε και ανακοινώθηκε από το Παγκράτι στις 14/7, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να ενσωματωθεί, με αποτέλεσμα στα μέσα Σεπτέμβρη να αποχωρήσει, και να συμφωνήσει με τον Πανελλήνιο.

Ωστόσο η απόφαση του ΑΣΕΑΔ να απορρίψει την προοπτική της ομάδας της Κυψέλης να αγωνιστεί στην Β' Εθνική, άφησε αρκετούς αθλητές μετέωρους, με τον εξαιρετικό σουτέρ να επιστρέφει στην Δάφνη.

Έργα στο κλειστό

Τυχερή μέσα στην ατυχία της η Δάφνη, με τα έργα στο «Χρ.Αγγουράκης» να έχουν ξεκινήσει μετά την φωτιά που έπιασε η οροφή στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής (12/11) στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ιωνικό Νικαίας. Οι προπονήσεις μπορεί να λαμβάνουν τόπο στο μισό κλειστό, αλλά τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια με Πανελευσινιακό και Τρίτωνα, δίνουν το χρονικό περιθώριο το κλειστό να είναι έτοιμο ώστε να μπορέσει να υποδεχτεί το Κορωπί σε αυτό στις 3/12.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ