17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Επέστρεψε στην Ένωση Ιλίου ο Πανούλιας

Τον διάδοχο του Γιάννη Κτιστάκη βρήκε σε ένα παλιό γνώριμο της η Ένωση Ιλίου, με τον Τάκη Πανούλια να επιστρέφει στην ομάδα στην οποία έχει θητεύσει με επιτυχία στο παρελθόν, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά τα ηνία της, την σεζόν 2014-2015.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες, και έχει την εμπειρία να οδηγήσει την Ένωση Ιλίου εκ νέου στον δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά :

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Τάκη Πανούλια, ο οποίο αναλαμβάνει να οδηγήσει την ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής την σεζόν 2019-2020.


Καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια μας μετά από τρία χρόνια και του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και κάθε επιτυχία με τον σύλλογο μας.
Ο Τάκης Πανούλιας είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, μέλος του ΣΕΠΚ με δίπλωμα Α΄κατηγορίας, ενώ έχει διατελέσει προπονητής εκτός της Ένωσης Ιλίου , σε Μίλωνα, Άλιμο, Άρη Νίκαιας, Αιγάλεω, Ίκαρο Καλλιθέας στο Ανδρικό, ενώ στο Γυναικείο στις ομάδες της Γλυφάδας και του Φάρου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ