17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επέστρεψε «σπίτι» του ο Χατζηνικόλας

Μετά από απουσία ενός έτους, ο Ανδρέας Χατζηνικόλας επέστρεψε στο σπίτι του, δηλαδή στη Νέα Κηφισιά.

Ο 23χρονος αθλητής αποτελεί γέννημα θρέμμα της ΑΕΝΚ. στην οποία ανδρώθηκε, περνώντας όλα τα τμήματα υποδομής, ενώ την περσινή σεζόν πήρε παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α2 με το Αγρίνιο.

Αναλυτικά :

«ΒΟΜΒΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ !!!
- Ο Ανδρέας γύρισε στο ''σπίτι'' του -
........................................................
Δυναμώνει ακόμα πιο πολύ η ΑΕΝΚ με την επιστροφή του Ανδρέα Χατζηνικόλα στην ομάδα που τον ανέδειξε. Τρίβει τα χέρια του το προπονητικό τημ (Στ. Λαδικός - Δημ. Λαγοπόδης), που μπαίνει ένας ''τίγρης'' στη μηχανή της ανδρικής ομάδας. Ο Ανδρέας Χατζηνικόλας είναι ένας μαχητής, αρκετά γρήγορος, με πολύ καλή άμυνα, δυνατό ρημπάουντ, δυναμικό ντράϊβ και σκοράρισμα απ΄ όλες τις θέσεις.
Είναι γέννημα και θρέμμα της ΑΕΝΚ, με πολλές διακρίσεις σε όλα τα τμήματα υποδομής της και πρωταθλητής ΕΣΚΑ και υπερπρωταθλητής Ελλάδας με τους Νέους το 2018. Είχε συμμετοχές με την ΑΕΝΚ στα πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής (2016-17), Γ΄ Εθμικής (2017-18 και 2018-19). Την περασμένη χρονιά 2019-20 αγωνίστηκε με τον ΑΟ Αγρινίου στο πρωτάθλημα της Α2.
Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΝΚ υποδέχεται με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τον 23χρονο Ανδρέα, που ενισχύει την αντίληψη του συλλόγου για το νεανικό ρόστερ και την ανάδειξη και την αξιοποίηση των ταλέντων της»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ