11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε ο Μακρής στην Κόρινθο, συνεχίζει και ο Κωνσταντίνου (pic)

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τον Κώστα Σορώτο, ο ΚΑΟ Κορίνθου υποδέχεται πίσω στο σπίτι και τον Δημήτρη Μακρή, ο οποίος ουσιαστικά αναδείχθηκε μέσα από την συγκεκριμένη ομάδα.

Ο 27χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε στην περσινή σεζόν στην Α2 με τον Οίακα Ναυπλίου έχοντας 6,4 πόντους και 3,5 ριμπάουντ σε 21 παιχνίδια, ενώ μια σεζόν πριν ο «εκρηκτικός» αθλητής ήταν εντυπωσιακός, έχοντας 14,7 πόντους και 62 τρίποντα σε 30 αγωνιστικές. Στον αντίποδα ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραμένει πιστός για μια ακόμη σεζόν στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε.

Ο 26χρονος γκαρντ αγωνίστηκε από το 2014 ως και το 2016 στον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, και μετά από μια σεζόν ξανά επέστρεψε στην Κόρινθο, έχοντας μια σεζόν στην Α2 με τον Αρκαδικό.

Αναλυτικά :

«Επιστροφή στο...σπίτι!
Στο φυσικό κάτοχό της επιστρέφει τη νέα αγωνιστική σαιζόν η φανέλα με το νούμερο 7!
Ο Δημήτρης Μακρής, ο παίχτης που ουσιαστικά ανδρώθηκε στον ΚΑΟ Κορίνθου, έχοντας πάρει σημαντικές εμπειρίες από την Α2 όπου αγωνίστηκε πέρυσι, επιστρέφει στην Κόρινθο , δυναμώνει την ρακέτα της και ενισχύει τον βασικό κορμό της .
Ο Δημήτρης, στα 27 πλέον του χρόνια, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας στην απαιτητική νέα σαιζόν που ξεκινά σύντομα.
Ως Διοίκηση τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και αναμένουμε από εκείνον στο γήπεδο, όμορφο μπάσκετ!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ