22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επέστρεψε ο Μίτροβιτς στο Μονακό

Μετά το επεισοδιακό διαζύγιό του με τη Βιλερμπάν, ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς επιστρέφει στην ομάδα χάρη στην οποία έφτιαξε το όνομά του στην Ευρώπη. Στη Μονακό. Την ομάδα που αυτός ανέβασε στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και την οδήγησε στην ελίτ όχι μόνο του γαλλικού μπάσκετ, αλλά και του ευρωπαϊκού, δεδομένου ότι έπαιξε μαζί της σε δύο φάιναλ φορ του BCL (το 2018 έχασε στον τελικό της Αθήνας από την ΑΕΚ).

Η Μονακό, που έψαχνε τον αντικαταστάτη του Σάσα Ομπράντοβιτς, επέλεξε τελικά μια σίγουρη και δοκιμασμένη λύση με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά ο Μίτροβιτς θα μπορέσει να την οδηγήσει και στην κατάκτηση τίτλων.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Βρίσκω ξανά φίλους και στο Μονακό αισθάνομαι ότι είμαι σπίτι μου. Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έχω φτιάξει υπέροχες σχέσεις με τους ανθρώπους και τους οπαδούς της ομάδας. Ξέρω ότι ο σύλλογος είναι ζεστός, επαγγελματικός και φιλόδοξος. Είναι προνόμιο για έναν προπονητή να δουλεύει με αυτές τις συνθήκες. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Ξέρουμε ότι το μπάτζετ θα επηρεαστεί από την κρίση, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Θα κάνουμε όμως τα πάντα για να αποδείξουμε ότι εκπροσωπούμε επάξια τα χρώματα της Μονακό", δήλωσε ο Μίτροβιτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ