25.2 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Επέστρεψε ο Καρπέτης στη Νίκη που αποδέσμευσε τρεις (pic)

Την επιστροφή του Γιάννη Καρπέτη στις τάξεις της ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου, ενώ ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσουν οι  Στέφανος Βλίτσιος , Ζήσης Καφάσης και ο πολύπειρος σέντερ, Φάνης Παπακώστας.

Αναλυτικά :

-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΠΕΤΗ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την επιστροφή του Γιάννη Καρπέτη στην ομάδα μας μετά από τον διετή δανεισμό του στην ΑΕΒ Διμηνίου. Ο 24χρονος Βολιώτης guard (1.90) που ήταν πέρυσι δεύτερος σκόρερ στην ομάδα του με 199 πόντους και 21 τρίποντα, αναμένεται να προσδώσει ενέργεια και ταχύτητα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας. 
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

-ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΛΙΤΣΙΟ & ΚΑΦΑΣΗ

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους αθλητές Στέφανο Βλίτσιο και Ζήση Καφάση.
Τους ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην μπασκετική τους πορεία

-ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Φάνη Παπακώστα. Ο πολύπειρος Center ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας μας την περασμένη σεζόν και βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο στην Β' Εθνική. 
Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του πορείας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ