32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Επέστρεψε μόνο ο Μάρας

Τα προβλήματα καλά κρατούν για τον Άρη, εν όψει του εντός έδρας αγώνα του με το Λαύριο (14/02, 18.00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Με μία μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των Θεσσαλονικιών, στο Αλεξάνδρειο, με το απουσιολόγιο του Παναγιώτη Γιαννάκη να περιλαμβάνει τρία ονόματα. Ο Στέλιος Πουλιανίτης νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής (09/02) σε κλινική, λόγω της ίωσης (γαστρεντερίτιδα) που τον ταλαιπωρεί, θα διανυκτερεύσει και το Σάββατο (10/02) προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία και αναμένεται την Κυριακή (11/02) να πάρει εξιτήριο.

Ατομικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με θεραπεία ακολούθησαν ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Μπράις Ντούβιερ, λόγω των ενοχλήσεων που τους ταλαιπωρούν σε μέση και αριστερό προσαγωγό, αντίστοιχα, ενώ μοναδικό ευχάριστο νέο ήταν η επιστροφή του Ιβάν Μάρας, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που επίσης τον πρόσβαλε και παρακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη των Γιώργου Κετσελίδη και Σάββα Καμπερίδη. Εξάλλου, ο 59χρονος τεχνικός και ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναχώρησαν για την Πάτρα, προκειμένου να πάρουν μέρος στο All Star Game του ΕΣΑΚΕ (11/02, «Δημήτρης Τόφαλος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ