23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε δυναμικά στους Μάτζικ ο Φουλτζ (vid)

Ένα από τα χαρμόσυνα νέα της ημέρας είναι η επιστροφή του Μαρκέλ Φουλτζ στην ενεργό δράση για λογαριασμό των Ορλάντο Μάτζικς και δείχνει αποφασισμένος για τη νέα σεζόν.

Το νούμερο 1 του ΝΒΑ draft 2017, Mαρκέλ Φουλτζ, δεν έχει ακόμη πιάσει τα στάνταρ του καλού του εαυτού ενώ οι προσδοκίες που υπάρχουν για τον ίδιο δεν έχουν καλυφθεί ούτε στο ελάχιστο. Ο λόγος είναι οι συνεχόμενοι τραυματισμοί αλλά και η κακή ψυχολογική κατάσταση που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Πλέον βρίσκεται σε νέο περιβάλλον, καθώς αποχώρησε από τους Σίξερς και μετακόμισε στο Ορλάντο και στην προπόνηση που ήταν ανοικτή για τους δημοσιογράφους φάνηκε να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση αλλά και ψυχολογική.

«Αισθάνομαι ευχαρίστηση όποτε παίζω, ό,τι και αν συμβαίνει. Όπως έμαθα, δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα δεδομένο, γιατί δεν ξέρεις πότε θα το στερηθείς. Πολύς κόσμος δεν θα έπαιζε με το πρόβλημα που είχα, ειδικά αν ήξεραν ότι δεν θα μπορούσαν να σουτάρουν, αλλά εγώ το έκανα. Υπήρχε λόγος που ήμουν το Νο1 στο NBA Draft. Ξέρω ότι δουλεύω σκληρά και τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία» τόνισε ο Μαρκέλ Φουλτζ στο κανάλι των Μάτζικ.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα οι Μάτζικ ενεργοποίησαν την option ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό άσο για την περίοδο 2020/21 θέλοντας να του δείξουν εμπιστοσύνη ώστε να ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ