22.9 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Επέστρεψε «αγριεμένος» ο Ιωνικός ΝΦ (pics)

Ο Ιωνικός ΝΦ, όχι μόνο επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες, αλλά δημιούργησε μια ομάδα που είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει, και να επαναφέρει τον ιστορικό σύλλογο, στα μονοπάτια των επιτυχιών.

Ο Μάριος Δεσποτάκης ανέλαβε τα ηνία από τον Νίκο Χατζηπανηγύρη, με την προσθήκη του Νίκου Πέττα, ενός παίκτη που αποτέλεσε το πρώτο βιολί στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με 25,3 πόντους σε 29 παιχνίδια στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, να αποτελεί ίσως την σημαντικότερη μεταγραφή στον πανίσχυρο πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής. Μαζί του ήρθε και ο έτερος μετρ των ανόδων, Δημήτρης Κατιάκος (12,4 π.), με τους δυο τους να έχουν καταφέρει να πετύχουν την ίδια επιτυχία, εκτός από τον Διαγόρα και στον Προμηθέα Πατρών. Επίσης στην ομάδα έμειναν ο πολύτιμοι Κωστής Μουμμπάρακ, Στέφανος Άρχος, Δημήτρης Χριστόδουλος, Αντώνης Γρύλλης,ενώ αποκτήθηκαν ο εξαιρετικός σκόρερ, Στέλιος Γκίνης, και οι Γιώργος Παπανδρέου, Βαγγέλης Παπαπέτρος και Χρήστος Κουλούρης.

Έτσι. ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας με τον Μάριο Δεσποτάκη να καλείτε να ετοιμάσει την ομάδα το ταχύτερο δυνατόν καθώς πρέπει να προσαρμόσει παλιούς και νέους παίκτες ώστε η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια. Η δουλειά στο "Ζαχ. Αλεξάνδρου" θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις, εν όψη των πρώτων δυνατών φιλικών αγώνων.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τις προπονήσεις της ομάδας :



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ