18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Επένδυση σε Κώστα και Μαρκόπουλο για Εύαθλο (pics)

Δυναμικό «ντεμαράζ» στο τέλος του μεταγραφικού παζαριού έκανε ο Εύαθλος, πραγματοποιώντας «διπλό» χτύπημα σε ταλαντούχους αθλητές, με την ομάδα του Πολυκάστρου να αποκτά, τόσο τον 22χρονο Χρήστο Κώστα όσο και τον 19χρονο Στέργιο Μαρκόπουλο, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την περιφερειακή της γραμμή σε μια απαιτητική επόμενη Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Κώστα:

«Η διοίκηση του Εύαθλου Πολυκάστρου ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Χρήστου Κώστα για την ερχόμενη σεζόν (2,3 1996 1,95). Ο Χρήστος κατάγεται από την Ρόδο όπου και ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Ιαλυσού Ρόδου μετέπειτα ήταν Αθλητής στις ομάδες της Νίκης Αμαρουσίου, Λοκρός Αταλάντης, Ιωνικός Φιλαδέλφειας, Μπάρι (Ιταλία)

Καλωσορίζουμε λοιπόν, τον Χρήστο στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε μία καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Όλη η πόλη μια ομάδα».

Η ανακοίνωση για τον Στέργιο Μαρκόπουλο:

«Η διοίκηση του Εύαθλου Πολυκάστρου ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Στέργιου Μαρκόπουλου για την ερχόμενη σεζόν (1,1999 1,85). Ο Στέργιος κατάγεται από την Καβάλα όπου και ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Αστέρα Καβάλας 2016-2017(Γ ΕΘΝΙΚΗ)Την επόμενη χρονιά 2017-2018 Συμμετείχε στο πρωτάθλημα της (Γ ΕΘΝΙΚΗΣ) Με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας όπου αναδείχθηκε πρωταθλητης και πανηγύρισε την άνοδο στην (Β ΕΘΝΙΚΗ)

Καλωσορίζουμε λοιπόν, τον Στέργιο στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε μία καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Όλη η πόλη μια ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ