22.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Επένδυση με Καρούτα στον Ίκαρο (pic)

Σε μια ακόμη επένδυσή του προχώρησε ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, ο οποίος έφερε από την Καλαμάτα τον Σταύρο Καρούτα, σε μια κίνηση με παρόν και μέλλον στα χέρια του Θοδωρή Γιαννακόπουλου.

Νέα αρχή στην Αθήνα και τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης κάνει ο Σταύρος Καρούτας. Ο ταλαντούχος γκαρντ, που την περασμένη σεζόν αναδέιχθηκε πρωταθλητής ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με την Kalamata BC, παίρνοντας την άνοδο για τη Γ' Εθνική, θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας του Θοδωρή Γιαννακόπουλου, ο οποίος τον γνωρίζει από τα τμήματα υποδομής, τόσο των «μελανόλευκων» όσο και της Καλαμάτας '80, όπου βρίσκονταν αμφότεροι παλιότερα.

Ο Καρούτας βρέθηκε να είναι κάτοικος του Κλειστού της Αρτάκης, έχοντας εισαχθεί στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, μετά την επιτυχία του στις Πανελλαδικές εξετάσεις, με τις σπουδές του να τον φέρνουν στην πρωτεύουσα. Ο Ίκαρος θα αξιοποιήσει το ταλέντο του, εντάσσοντάς τον στο πρόγραμμα του ανδρικού τμήματος, ενώ θα παίξει στις ομάδες U20 και εφηβικού, με τον ίδιο  να μην κρύβει την χαρά του, δημοσιεύοντας ιστορία στο Instagram με την φανέλα του συλλόγου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ