17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Επένδυση με Βασιλείου ο Παναθλητικός Συκεών

Στον Παναθλητικό δεν κοιτούν μόνο το παρόν, αλλά παράλληλα προσπαθούν να «χτίσουν» και το μέλλον τους.

Σε αυτό το πλαίσιο οι διοικούντες το συγκρότημα των Συκεών προχώρησαν στην απόκτηση της Πηνελόπης Βασιλείου, η οποία θα ενισχύσει τα τμήματα Κορασίδων και Νεανίδων, ενώ θα προπονείται και με την «πρώτη» ομάδα, που αγωνίζεται στην Α2 Γυναικών.

«Όταν αποφασίσαμε να μετακινηθούμε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη με την αδερφή μου είχα ως πρώτη επιλογή τον Παναθλητικό, που είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα στο γυναικείο μπάσκετ και γνωρίζω πόσο καλή δουλειά κάνει και στα αναπτυξιακά τμήματα», παραδέχθηκε η 15άχρονη φόργουορντ, για να προσθέσει: «Σίγουρα, αποτέλεσαν κίνητρο και οι φετινές υψηλές βλέψεις της ομάδας, αλλά και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης που εφαρμόζει ο σύλλογος. Το σημαντικότερο βέβαια ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε ο τρόπος που προσέγγισαν εμένα και την οικογένειά μου οι άνθρωποι της ομάδας, τους οποίους και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Η ανακοίνωση: «Ο Παναθλητικός Συκεών καλωσορίζει στην οικογένειά του την Πηνελόπη Βασιλείου (15 ετών, γεν. 2005, 1,88μ., power forward). Η Πηνελόπη που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, είναι διεθνής με την Εθνική Παγκορασίδων και στον Παναθλητικό θα συναντήσει δύο συμπαίκτριές της στην Εθνική, τη Σοφία Σταματάκη και την Κατερίνα Αντωνίου.

Η ταλαντούχα αθλήτρια θα ενισχύσει την φροντ λάιν των Κορασίδων, αλλά και των Νεανίδων του συλλόγου, ενώ θα συμμετέχει και σε προπονήσεις της γυναικείας ομάδας. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή της έπαιξε η μόνιμη μετακόμιση της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει και η αδερφή της. Καλωσόρισες, Πηνελόπη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ