22.2 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Επέμβαση ο Κλαβέρ, σενάρια για τον πάγκο

Όπως άρχισε η σεζόν για την Μπαρτσελόνα, έτσι και θα κλείσει: Με έναν ακόμη τραυματισμό, με μία ακόμη εγχείρηση για έναν παίκτη της. Και τώρα στο φινάλε συνεχίζεται και το αγαπημένο σπορ των τελευταίων ημερών: Η προπονητολογία.ε

Ο παίκτης που είναι ο τελευταίος κρίκος σε μια αλυσίδα τραυματισμών που φαινόταν τεράστια, είναι ο Βίκτορ Κλαβέρ. Σε μια προσπάθειά του να "κυνηγήσει" έναν παίκτη που έκανε διείσδυση στη ρακέτα στον τρίτο αγώνα με τη Βαλένθια εκτός έδρας, "γύρισε" το γόνατό του. Βγήκε αμέσως εκτός και σήμερα η Μπαρτσελόνα ανακοίνωση πως θα υποβληθεί σε επέμβαση, έχοντας υποστεί ζημιά στο έξω μηνίσκο, στο αριστερό γόνατο.  

Το χτίσιμο

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προϊδέασε για "τα θύματα όταν μια ομάδα χτίζεται" και ο ίδιος παρουσιάζεται από τα ισπανικά ΜΜΕ ως το πρώτο θύμα. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φιγουράρει ως πρώτο φαβορί με κάποιες παραμέτρους να μένουν προς διευρεύνιση (όπως αν έχει τις προϋποθέσεις να πάρει την άδεια που απαιτείται στην Ισπανία για να κοουτσάρει), με τους Ντέιβιντ Μπλατ και Σίτο Αλόνσο να μπαίνουν στη λίστα. Ελεύθερος ο πρώτος κατά δήλωσή του το καλοκαίρι, δεσμευμένος μετά την πρόκριση της Μπασκόνια στους ημιτελικούς της ACB με τους Βάσκους ο δεύτερος, αν και όλα τα συμβόλαια είναι για να σπάνε. Άλλωστε και ο Έλληνας τεχνικός, συμβόλαιο έχει και μάλιστα τριετές με την Μπαρτσελόνα μην το ξεχνάμε.

Οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο είναι οχτώ. Ανάμεσά τους δεν είναι αυτό του Στράτου Περπέρογλου, σύμφωνα και με όσα έχει δημοσιεύσει σήμερα η El Mundo Deportivo. Οι οχτώ αυτοί παίκτες που δεσμεύονται με τους Καταλανούς είναι οι Ταϊρίς Ράις, Μάρκους Έρικσον, Πέτερι Κοπόνεν, Πάου Ρίμπας, Άντε Τόμιτς, Αλεξάντερ Βεζένκοφ, Μούσα Ντιανιέ και Βίκτορ Κλαβέρ. Το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει είναι κάτι που αποτελεί δουλειά και επιλογή της νέας ουσιαστικά διοίκησης του τμήματος μπάσκετ της Μπαρτσελόνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ