24.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Επέλεξαν τις ομάδες τους Γιάννης και Λεμπρόν (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο και ο Λεμπρόν Τζέιμς επέλεξαν τους συμπαίκτες που θα έχουν, ως αρχηγοί στις ομάδες τους, στο φετινό All Star Game του ΝΒΑ.

Οι δύο παίκτες, που ήταν πρώτοι σε ψήφους στην Ανατολή και τη Δύση, διάλεξαν εναλλάξ τους παίκτες που θα παίξουν μαζί τους στο «United Center», στο Σικάγο, στη μεγάλη γιορτή του βορειοαμερικανικού μπάσκετ. Ο Τζόελ Εμπίντ, των Φιλαδέλφεια Σίξερς, ήταν η πρώτη επιλογή του 25άχρονου γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, ενώ ο «βασιλιάς» διάλεξε πρώτο το συμπαίκτη του στους Λος Άντζελες Λέικερς, Άντονι Ντέιβις. Αναλυτικά…

Ομάδα Αντετοκούνμπο: Τζόελ Εμπίντ (Φιλαδέλφεια Σίξερς), Πασκάλ Σιάκαμ (Τορόντο Ράπτορς), Κέμπα Ουόκερ (Μπόστον Σέλτικς), Τρέι Γιανγκ (Ατλάντα Χοκς), Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι Μπακς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ), Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ), Τζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι Χιτ), Κάιλ Λόουρι (Τορόντο Ράπτορς), Μπράντον Ινγκραμ (Νιου Ορλίν Πέλικανς) και Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ).

Ομάδα Τζέιμς: Άντονι Ντέιβις (Λος Άντζελες Λέικερς), Καουάι Λέοναρντ (Λος Άντζελες Κλίπερς), Λούκα Ντόνσιτς (Ντάλας Μάβερικς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς), Νταμιάν Λίλαρντ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), Μπεν Σίμονς (Φιλαδέλφεια Σίξερς), Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγκετς), Τζέισον Τέιτουμ (Μπόστον Σέλτικς), Κρις Πολ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Ράσελ Ουέστμπρουκ (Χιούστον Ρόκετς) και Ντομάντας Σαμπόνις (Ιντιάνα Πέισερς).

Στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα, που έχασαν τη ζωή τους ύστερα από πτώση ελικοπτέρου στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, η ομάδα του Έλληνα διεθνή θα φοράει το νούμερο 24 και η ομάδα του 35άχρονου φόργουορντ των «λιμνανθρώπων» το Νο 2. Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, θα έχουμε αλλαγές και στον τρόπο διεξαγωγής του ματς. Συγκεκριμένα, κάθε δωδεκάλεπτο θα μετατρέπεται -από φέτος- σε ένα μίνι παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ στην τελευταία περίοδο δεν θα υπάρχει χρόνος, αλλά συγκεκριμένος αριθμός πόντων που θα πρέπει να επιτευχθεί για να αναδειχθεί ο νικητής.

Το σκορ θα επιστρέφει στο 0-0 στις αρχές του δεύτερου και του τρίτου δωδεκάλεπτου, ενώ το συνολικό σκορ θα αποκαθίσταται στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι εκείνη που πρώτη θα φθάσει στον εν λόγω στόχο, ο οποίος θα καθοριστεί από το σύνολο των πόντων που είχε σημειώσει η ομάδα που βρισκόταν μπροστά στο σκορ στα πρώτα τρία δωδεκάλεπτα συν 24π., που είναι ο αριθμός της φανέλας του Κόμπι Μπράιαντ στην τελευταία δεκαετία της καριέρας του στο ΝΒΑ. Το φετινό All Star Game θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου, 04.00 ώρα Ελλάδας, στο «United Center» και θα είναι το 69ο στην ιστορία της λίγκας.

https://www.youtube.com/watch?v=KU1z5sR_bKA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ