22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΕΟΚ: «Μαύρη σελίδα στο μπάσκετ από την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.»!

Διεργασίες και αβλεψίες που οδηγούν στην αδυναμία τέλεσης των προγραμματισμένων για μεθαύριο, 31/10, αρχαιρεσίες στην Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., καταλογίζει η ΕΟΚ στην απερχόμενη διοίκηση της Ενωσης Κεντρικής Μακεδονίας. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «μαύρη σελίδα» λόγω του επερχόμενου διορισμού διοίκησης από το Πρωτοδικείο και για έρευνα σε βάθος για τους υπαίτιους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μόλις σήμερα 29-10-2021 ενημερώθηκε ότι οι προγραμματισμένες για τις 31-10-2021 αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., δεν είναι δυνατόν να διεξαχθούν καθ’ ότι δεν τηρήθηκαν οι εκ του νόμου 2795/1999 προβλεπόμενες διαδικασίες,με υπαίτιους την απερχόμενη Διοίκηση και το υπαλληλικό προσωπικό που διαθέτει.

Είναι ακόμη μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του μπάσκετ της περιοχής που αντιπροσωπεύει, και όχι μόνο καθ’ ότι από 1/11/2021 η Ένωση δεν θα διαθέτει εκλεγμένη Διοίκηση αλλά διοίκηση Πρωτοδικείου.

Δηλώνουμε ότι ως Ομοσπονδία θα προβούμε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διοριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου που θα οδηγήσει την Ένωση σε νόμιμες εκλογές ,αλλά και θα διερευνήσουμε σε βάθος την υπόθεση για να αποκαλύψουμε τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ