13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΟΚ – Εκλογές: Αυτή είναι η διοίκηση πρωτοδικείου

Με βασικό κορμό από τη νυν διοίκηση, μαζί με μέλη των τριών υποψήφιων παρατάξεων (εκείνη του Άγγελου Παπανικολάου, όμως, στηρίζεται σε μέλη του νυν Δ.Σ.), ορίστηκε από το πρωτοδικείο η διοίκηση που θα οδηγήσει την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στις προσεχείς εκλογές.

Σύμφωνα με την απόφαση, η προσωρινή διοίκηση απαρτίζεται από τους κάτωθι: 1) Γεώργιος Βασιλακόπουλος, 2) Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, 3) Αριστείδης Γολέμης, 4) Παναγιώτης Τσαγκρώνης, 5) Δημήτρης Αγγελόπουλος, 5) Σωτήριος Κολοσούσας, 7) Κωνσταντίνος Παρίσης, 8) Παναγιώτης Φασούλας, 9) Ιωάννης Αλεξόπουλος, 10) Άγγελος Παπανικολάου, 11) Νικόλαος Φιλίππου, 12) Θεοφάνης Χριστοδούλου, 13) Αγαμέμνων Ιωάννου, 14) Ευθύμης Ρεντζιάς, 15) Σάββας Λόρτος, 16) Νικόλαος Νικολόπουλος, 17) Χαράλαμπος Μαρκάκης, 18) Σπυρίδων Μπάκουλας, 19) Σταύρος Δουβής, 20) Χρήστος Μήλας, 21) Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος ως τακτικά μέλη.

Αναπληρωματικά μέλη: 1) Μιχαήλ Βακαλόπουλος, 2) Ιωάννης Καλαϊτζάκης, 3) Δημήτριος Ρόζης.

Από τους υποψήφιους για την προεδρία της ΕΟΚ, οι δύο από τους τρεις είναι μέσα στην προσωρινή διοίκηση, συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Φασούλας και Άγγελος Παπανικολάου. Δεν συμπεριλαμβάνεται, όμως, και ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος στην κατάθεση της δικής του πρότασης είχε αντικαταστήσει το όνομά του με εκείνο του Νίκου Φιλίππου.

Η νυν διοίκηση έχει τα περισσότερα μέλη, καθώς είναι κοινή δεξαμενή με εκείνη του Άγγελου Παπανικολάου, ο οποίος ήταν μόνο στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ. Μαζί του συνεχίζει πλέον και ο Γιάννης Αλεξόπουλος, πρόεδρος της ΕΣΚΑ. Οι Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Σταύρος Δουβής και Χρήστος Μήλας είναι οι τρεις του ΕΣΑΚΕ, οι οποίοι δεν άλλαξαν. Η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα έχει στις τάξεις της τους Φάνη Χριστοδούλου, Ευθύμη Ρεντζιά, Μέμο Ιωάννου και Μπάμπη Μαρκάκη, ενώ ο Νίκος Νικολόπουλος, ο Κώστας Ασημακόπουλος και -όπως προείπαμε- ο Νίκος Φιλίππου είχαν προταθεί από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου.

Οι Γιώργος Βασιλακόπουλος (πρόεδρος), Αριστείδης Γολέμης (β’ αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Τσαγκρώνης (γενικός γραμματέας), Δημήτρης Αγγελόπουλος (ταμίας), Σωτήρης Κολοσούσας (ειδικός γραμματέας) και Κώστας Παρίσης, Σάββας Λόρτος, Σπύρος Μπάκουλας (μέλη) είναι στη νυν διοίκηση της ΕΟΚ.

Η προσωρινή διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ορίζεται για το χρονικό διάστημα από 1η Απριλίου του 2021, με αρμοδιότητα τη διενέργεια αρχαιρεσιών της ΕΟΚ και τη διαχείριση τρεχουσών και επειγουσών υποθέσεων αυτής. Η τακτική γενική συνέλευση και οι εκλογές της ομοσπονδίας έχουν αναβληθεί για τις 23 Μαΐου του 2021, ενώ η θητεία της νυν διοίκησης λήγει στις 31 Μαρτίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ