16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εξώδικο Cosmote TV στην ΑΕΚ

Η αναβολή του πρωταθλήματος της Basket League δίνει λίγο χρόνο ακόμα προκειμένου να διευθετηθούν οριστικά κάποια ζητήματα, που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Όπως η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η συμφωνία των 12 ομάδων (συμπεριλαμβανομένου και του Ιωνικού, που ακόμα το παλεύει για να πάρει πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, έστω και στο... και πέντε) με την ΕΡΤ είναι υπαρκτή, εκείνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει τελείως ωστόσο είναι η αποδέσμευση της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού από το κανάλι, με το οποίο συνεργάζονταν πριν, προκειμένου να ενταχθούν χωρίς κανένα πρόβλημα στην κεντρική διαχείριση.

Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και στο πλαίσιό της εντάσσεται η αποστολή εξωδίκου από την Cosmote TV προς την ΑΕΚ. Το κανάλι καλεί την Ένωση να τηρήσει το συμβόλαιο που δεσμεύει τις δύο πλευρές τη σεζόν 2020-21 και ενημέρωσε και τον ΕΣΑΚΕ σχετικά κοινοποιώντας του το εξώδικο.

Εκτιμάται ότι αυτή είναι μια κίνηση τακτικής στη διαπραγμάτευση που γίνεται προκειμένου να λυθεί με συμφέρον τρόπο για το κανάλι η συμφωνία με την ΑΕΚ. Και άνθρωποι που έχουν γνώση της κατάστασης, θεωρούν πως το όλο θέμα θα διευθετηθεί τις επόμενες ημέρες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ