20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εξωπραγματικό ντεμπούτο για Λάντεσμπεργκ! (vid)

Ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ έγινε πριν από λίγες μέρες... Αυστριακός και στο πρώτο του παιχνίδι «διέλυσε» τη Μεγάλη Βρετανία, με την ομάδα του να προελαύνει στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021.

Μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, ήταν που η ομοσπονδία της Αυστρίας ανακοίνωνε την απόκτηση του διαβατηρίου της χώρας από τον Σίλβεν Λάντεσμπεργκ. Η προσθήκη αυτή ήταν σίγουρα σημαντική για τον Μίκαελ Κόφιν και το σύνολό του, αλλά ίσως να μην περίμενε κάποιος, ότι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι θα έμοιαζε με... εξωγήινο.

Συγκεκριμένα, ο «άσος» της Εστουδιάντες ήταν «μαγικός» στο Μάντσεστερ, εκεί όπου η Αυστρία πήρε το «διπλό» με 96-82 απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία κι έκανε το «δύο στα δύο» για την πρώτη φάση των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στον όμιλο των τριών, που παίζει και η Κύπρος, μόνο ο ένας θα πάρει την πρόκριση για την τελική φάση των προκριματικών, που θα ξεκινήσουν μετά το Μουντομπάσκετ της Κίνας, με τον Λάντεσμπεργκ να σημειώνει 49 πόντους, ήτοι πάνω από τους μισούς των Αυστριακών, με 10/16 δίποντα, 5/11 τρίποντα και 14/16 βολές, ενώ παράλληλα είχε 10 ριμπάουντ, πέντε ασίστ, δύο κλεψίματα και τέσσερα λάθη σε κάτι παραπάνω από 34.5 λεπτά. Τη μεγάλη του εμφάνιση μπορείτε να δείτε ατο ακόλουθο βίντεο του αγώνα.

Αν μη τι άλλο, στην Αυστρία θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση με την επιλογή τους...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ