25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Εξοργίζει τους Τούρκους η συμπεριφορά του Γιούρτσεβεν

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν έχει κατορθώσει να εξαγριώσει τους ιθύνοντες της τούρκικης ομοσπονδίας μπάσκετ.

Η συμπεριφορά του 20χρονου σέντερ δεν κρίνεται σε καμία περίπτωση σωστή, καθώς δεν έχει ασχοληθεί καν να απαντήσει στην πρόσκληση της ομοσπονδίας της πατρίδας του για να λάβει μέρος με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τουρκίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο.

Ο γεννημένος στο Ουζμπεκιστάν Γιούρτσεβεν δεν έχει κρίνει απαραίτητο να ανταποκριθεί στην πρόσκληση και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και νυν Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας, Ομέρ Ονάν τόνισε επί του θέματος:

«Στείλαμε πρόσκληση στον Γιούρτσεβεν. Δεν απάντησε. Λυπούμαστε γιατί στο παρελθόν έχουμε υπηρετήσει την Εθνική ομάδα. Πρέπει να θυμάται ότι οφείλει να σκέφτεται την πατρίδα του. Πρέπει να έχει τον Τσεντί και τον Φουρκάν ως παραδείγματα. Δεν αναγκάζουμε κανέναν να παίξει για την Εθνική αν οι συνθήκες είναι αποτρεπτικές. Του στείλαμε το εισιτήριό του, τον καλέσαμε και δεν ήρθε. Ίσως τιμωρηθεί. Το πιο σημαντικό είναι όμως να μάθει πως οι παίκτες μεγαλώνουν με τις Εθνικές. Ο Τούρκογλου, ο Τζινόμπιλι, τα αδέρφια Γκασόλ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ