17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Εξιτήριο για τον Αλφόνσο Ρέγες

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών Ισπανίας και αδελφός του Φελίπε Ρέγες, Αλφόνσο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Μαδρίτης, στο οποίο νοσηλευόταν εδώ και αρκετές μέρες, έχοντας βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Τα ευχάριστα νέα τα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Ο Ρέγες όσο διάστημα νοσηλευόταν φρόντιζε να ενημερώνει τακτικά για την πορεία της υγείας του και κυρίως για τα συμπτώματα που παρουσίαζε, καθώς δεν ήταν μια ελαφριά περίπτωση. Τόνισε αρκετές φορές πως η κατάσταση δεν ήταν εύκολη, ειδικά σε ότι αφορούσε την αναπνοή. Οι διακυμάνσεις στον πυρετό ήταν κάτι ακόμη που τον ταλαιπώρησε αρκετα, καθώς πολλές φορές έπεφτε και πίστευε πως τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα, αλλά το ίδιο βράδυ ή την επόμενη μέρα είχε ανέβει και πάλι. Όπως δήλωσε "από τις 15 μέρες που νοσηλεύτηκε, οι δέκα ήταν πραγματικά πολύ δύσκολες".

Το θετικό στην περίπτωσή του είναι το "τέλος καλό, όλα καλά", ενώ όπως φρόντισε να ενημερώσει ο ίδιος και ο "συγκάτοικός" του στο δωμάτιο του νοσοκομείου πήρε επίσης εξιτήριο σήμερα. Θα παραμείνουν ωστόσο και οι δύο σε κατ' οίκον περιορισμό για τις επόμενες μέρες.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ