25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Εξετάστηκαν στο Λαύριο (vid)

Από τον καθιερωμένο εργομετρικό έλεγχο πέρασαν οι παίκτες του Λαυρίου, πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τους βρει και πάλι στην Basket League.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη βρέθηκαν στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» κι έκαναν τα σχετικά τεστ, με τους διοικούντες την «κυανοκίτρινη» ΚΑΕ να εκδίδουν και σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση: «Στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου Κέντρου Αποθεραπείας-Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» βρέθηκαν οι Έλληνες παίκτες της ΚΑΕ «ΛΑΥΡΙΟ» οι οποίοι υποβλήθηκαν σε πλήρη εργομετρικό έλεγχο ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας. Τους αθλητές συνόδεψαν: ο coach Σερέλης, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ κ. Βαγγέλης Βώδινας, ο team Manager Άγγελος Κωνσταντόπουλος και ο βοηθός προπονητή Κώστας Πασχάλης. Η διοίκηση της ΚΑΕ «ΛΑΥΡΙΟ» ευχαριστεί το διοικητικό και ιατρικό προσωπικό του «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ» (μέλος του Ομίλου ΙΑΣΩ) για την άψογη φιλοξενία τους και για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που δέχτηκαν οι αθλητές της ομάδας μας σε ένα ευχάριστο, όμορφο και ζεστό περιβάλλον!

«ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ»-ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: Πεύκων και Πεισιστράτου, Καρελλάς, Κορωπί Αττικής, 19400. Τηλ. Επικοινωνίας: 21066.70.000, Ιστοσελίδα: www.filoktitis.com.gr».

https://www.youtube.com/watch?v=c1-27fgDKQo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ