25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Εξετάστηκαν και οι ξένοι του Λαυρίου (vid)

Εργομετρικών τεστ συνέχεια για το Λαύριο, καθώς την Κυριακή (20/08) πέρασαν από τον απαραίτητο έλεγχο και οι ξένοι παίκτες.

Μετά τους Έλληνες, και οι ξένοι επισκέφθηκαν το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» κι έκαναν τα καθιερωμένα εργομετρικά, πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Basket League. Οι διοικούντες την «κυανοκίτρινη» ΚΑΕ εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση, για να ευχαριστήσουν το προσωπικό για τη φιλοξενία του.

Η ανακοίνωση: «Καρέ-καρέ το…2ο μέρος των εργομετρικών εξετάσεων! (Δείτε το βιντεο-ρεπορτάζ). Ημέρα εργομετρικών εξετάσεων για τους ξένους παίκτες της ομάδας μας ήταν η σημερινή στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου Κέντρου Αποθεραπείας-Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης». Συγκεκριμένα οι: Zamal Nixon, Doron Lamb, Antwaine Jermaine Wiggins, Cole Huff, Mckenzie Moore & D.J. Johnson υποβλήθηκαν σε εργομετρικό έλεγχο. Τους παίκτες συνόδεψαν ο team Manager Άγγελος Κωνσταντόπουλος και ο βοηθός προπονητή Κώστας Πασχάλης. Η διοίκηση της ΚΑΕ «ΛΑΥΡΙΟ» ευχαριστεί το διοικητικό και ιατρικό προσωπικό του «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ» (μέλος του Ομίλου ΙΑΣΩ) για την άψογη φιλοξενία και για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που δέχτηκαν για 2η μέρα οι αθλητές της ομάδας μας!».

https://www.youtube.com/watch?v=685UM8gBlBQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ